Màlaga, Picasso i el color

Entrada en USk Spain (Español)


El día que en Luis Ruiz em va oferir l'oportunitat de fer un taller a Màlaga i tenint com a referència al pintor Pablo Ruiz Picasso no vaig dubtar ni un moment a dir que sí.




Començar una llibreta és sempre un moment complicat, però quan Luis em va donar la llibreta de tapes de color taronja, vaig tenir clar que havia de dibuixar sobre d'ella i més encara quan vaig treure el cap per la finestra on estàvem hostatjats l'Inma i jo.

Interior de la llibreta

Málaga y Swasky


Vam anar a l'exposició del Roto. Allà ens trobem amb un tipus que no parava de fer fotos amb una càmera compacta, però anava proveït amb una altra càmera reflex digital, tot un professional. El cas és que jo em vaig posar a dibuixar, no parava. Tu, tu, tiiiiii. Un tipus singular militar i crític amb el govern, per a mi una paradoxa en si mateix. Però se li veia feliç amb totes les seves històries i aventures. 

Dins de l'espai expositiu havien altres obres entre totes elles la que em va cridar més l'atenció va ser la de KAWS, amb les seves figures monumentals de ratolins (?). Cada vegada estic més convençut que l'art necessita un manual. Anar a una exposició sense informació prèvia no és com anar a veure un pel · lícula. Cal una formació. Buscant informació sobre KAWS m'he assabentat d'aquest moviment artístic anomenat Art Toys, encara que dubto que se li pugui cridar moviment artístic. I després de llegir que havia treballat en Walt Disney com a dibuixant ja entens encara millor la seva obra.

Al taller de Inma vaig gaudir molt, si hagués pogut no m'hauria perdut el taller de Luis Ruiz, de Miguel-Anxo Varela i de Patrizia Torres. Cadascun donant la seva particular visió d'un aspecte de Picasso.

Màlaga la nuit ens va portar fins a un local de tapes que per cap ens va sortir, per menys de 5 €!!

Málaga y Swasky


L'últim dia el dediquem a fer un Sketchcrawl seguint els passos de Picasso per la ciutat de Màlaga. Aquesta és la segona vegada que he anat i m'he quedat amb les ganes de poder estar més temps de poder dibuixar més, de poder gaudir la ciutat, m'agrada i no entenc el perquè.

Tonaré!
Málaga en fotos





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...