Dibuixant la ciutat. La primera sessió / Dibujando la ciudad. La primera sesión / Drawing the city. First session


Dissabte passat va ser la primera sessió de la segona part de "Dibuix de la ciutat". Gent nova i gent de la primera part va començar la segona part d'aquestes sessions boges sobre l'elaboració de la ciutat o simplement "dibuixar el que veig davant meu quan estic a Barcelona". Ara Sagar i jo estem mostrant els problemes difícils de dibuixar en un quadern. Com el clima extremadament fred estava atacant a la ciutat, vam decidir anar a dibuixar l'interior de l'edifici de la Coordinadora de Gegants i Bestiari de la Ciutat Vella.

El pasado sábado fue la primera sesión de la segunda parte de "Dibujo de la ciudad". Gente nueva y gente de la primera parte empezó la segunda parte de estas sesiones locas sobre "Dibujando la ciudad" o simplemente "dibujar lo que veo delante de mí cuando estoy en Barcelona". Ahora Sagar y yo estamos mostrando los problemas difíciles de dibujar en un cuaderno. Como el clima extremadamente frío estaba atacando a la ciudad, decidimos ir a dibujar el interior del edificio de la Coordinadora de Gigantes y Bestiario de Ciutat Vella.

Last saturday was first session of the second part of "Drawing the city". New people and people from the first part started the second part of this crazy sessions about drawing the city or simply "drawing what I see in front of me when I'm in Barcelona". Now Sagar and me are showing tricky issues of drawing on a notebook. As extremely cold weather was hitting the city we decided going to draw inside the building of the Gang Coordinator Giants and Beasts of the Ciutat Vella


Com que van tancar una mica més tard de la una del mig dia vam anar a comentar els dibuixos que havien resultat de la nostra visita.

Como cerraron un poco más tarde de la una del medio día fuimos a comentar los dibujos que habían resultado de nuestra visita.

As they close a little later a middle of the day we went to discuss the drawings that had been our visit.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...