34th Sketchcrawl. Hostafrancs i Sants

34th Sketchcrawl in Sants (Barcelona)

Aquest Sketchcrawl va començar a la zona d'Hostafrancs. No ens vam moure molt més enllà, de fet, ens vam moure una mica més enllà al final del dia, anant fins a la biblioteca del Vapor Vell.

Este Sketchcrawl empezó en la zona de Hostafrancs. No nos movimos mucho más allá, de hecho,  nos movimos un poco más allá al final del día, yendo hasta la biblioteca del Vapor Vell.

This Sketchcrawl began Hostafrancs area. We did not move much further, in fact, we moved a little beyond the end of the day, going to the library Vapor Vell. 

 34th Sketchcrawl in Sants (Barcelona)

El Parc de l'Espanya Industrial mostra la meva incapacitat de parlar i dibuixar a la vegada. Sóc monotasca, què hi fer. Aquest espai està torsió, com si agafessis una tovallola mullada i la retorces per escórrer. No sé si m'explico. No ho crec.

El Parque de la España Industrial muestra mi incapacidad de hablar y dibujar a la vez. Soy monotarea, qué se le va hacer.  Este espacio esta torsionado, como si cogiéras una toalla mojada y la retorcieras para escurrir. No sé si me llego a explicar. No lo creo.

The Industrial Park of Spain shows my inability to speak and draw together. I am a single task, what can I do?. This space is twisted, as if you took a wet towel to drain and you twisted it. I do not know if I explain myself. I don't think so.

34th Sketchcrawl in Sants (Barcelona)

Després de dinar copiosament gairebé ens arrosseguem fins a la plaça d'Osca. Un lloc que segons Sagar s'adequa molt a la seva persona i que si hagués pogut s'hauria comprat un pis. Jo ho vaig pensar, però algú ho va dir que la veritat és que el lloc no sembla gaire adequat si et posaves a llegir la pancartes de: "Prou de soroll".

Después de comer copiosamente casi nos arrastramos hasta la plaza d'Osca. Un sitio que según Sagar se adecua mucho a su persona y que si hubiéra podido se habría comprado un piso. Yo lo pensé, pero alguno dijo que la verdad es que el lugar no parece muy adecuado si te ponías a leer la pancartas de: "Prou de soroll" ("Basta de ruido").

After eating copiously almost we literally crawl to Osca's Square. A place which fits to Sagar he said and that if he could he would have bought a flat. I thought, but some said, the truth is that the place is not very suitable if you started to read the banners of "Stop Noise".


34th Sketchcrawl in Sants (Barcelona)
 
Un bon lloc per acabar el dia. Encara que hauríem d'haver vingut en pantalons i màniga curta. Haurien de tenir una mica més de coneixement i baixar la temperatura de la calefacció. A punt d'una lipotímia va estar algun.

Un buen lugar para acabar el día. Aunque tendríamos que haber venido en pantalón y manga corta. Tendrían que tener un poco más de conocimiento y bajar la temperatura de la calefacción. A punto de una lipotimia estuvo alguno.

A good place to end the day. Although we should have come in shorts and short sleeves. They should have a little more knowledge and lower the temperature of heating. Someone was going to faint.

Un dia genial, gràcies a totes i tots!
¡¡¡Un día genial, gracias a todas y todos!!! 
A great day, thanks to each and all!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...