Tanca la galeria Mitte

La galeria Mitte de Barcelona tanca. És una gran sorpresa, tot i que en l'ambient que ens trobem sembla que és molt normal que tot tanqui. Aquest era el comentari que feiem entre els que ens vàrem trobar ahir el dia de comiat que ens van convocar l'Alejandra i el Daniel. Afortunadament, aquesta és una parada temporal i ells volen continuar amb el seu projecte de difusors de la cultura i de l'art. Com? No ens han dit, però no ho volen deixar.

The gallery Mitte Barcelona closes. It is a great surprise, although in the general mood that we are is very normal that everything closes. This was the comment that we did among those we met yesterday the farewell day we summoned to Alejandra and Daniel. Fortunately, this is a temporary stop, and they want to continue their project as disseminators of culture and art. How? We have ask, but they did not want to answer, at the moment.

A photo posted by timeoutbcn (@timeoutbcn) on

El fet és que quan vaig tornar a casa vaig buscar com un boig més informació, per veure si alguna cosa més es podia esbrinar. I sí, vaig trobar una entrevista a l'Alejandra que es va fer a Radio 4 arran de l'anunci del tancament de la galeria.

The fact is that when I returned home I looked for more information like a crazy to see if we could find something else out. And yes, I found an interview with Alejandra in Radio 4 following the announcement of the closure of the gallery.Més de 200 artistes hem passat per la seva galeria i esperem poder seguir fent més exposicions amb ells i que sigui a Barcelona, la ciutat que ells s'estimen com jo. Moltes gràcies i ens veiem aviat!

More than 200 artists have passed through the gallery and we look forward keep doing more exhibitions with them and in Barcelona, the city that they love like me. Thank you and see you soon!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...