Pyongyang, Guy Delisle


La setmana passada vaig acabar-me aquest llibre recomanat per la Cristina, una companya de feina. El tenia vist però no m'havia decidit a comprar-me'l. Realment és una bona opció per poder fer el que la Cristina em va dir "... anar a llocs que difícilment podré visitar." A més a més, la narració de la vida diària d'en Guy a Pyongyang és divertida i plena d'observacions tremendament intel·ligents. Si voleu saber més podeu visitar la seva plana web.

La semana pasada me acabé este libro recomendado por Cristina, una compañera de trabajo. Lo tenía visto pero no me había decidido a comprarmelo. Realmente es una buena opción para poder hacer lo que Cristina me dijo "... ir a lugares que difícilmente podré visitar." Además, la narración de la vida diaria de Guy a Pyongyang és divertida i llena de observaciones tremendamente inteligentes. Si queréis saber más podéis visitar su página web.

Last week I finished this book recomended by Cristina, a job colleague. I have seen it before but I have not decide to buy it. Really, it is a good option to do what Cristina stated "... going to places what hardly I could visit in a near future." In addition, guy's daily story is funny and plenty of intelligent remarks. If you want to find out more visit his home page.


2 comments:

  1. Sens dubte la millor de la ¨trilogia¨ de viatges d'aquest home.
    Les seves altres dues novel·les gràfiques Shen Zen i Cróniques Birmanes tot i que Pionyang es probablement la que te més contrastos.

    En el mateix sentit de novel·les gràfiques de ¨viatge¨, et recomano ¨Travesia¨ de Aude Picault.

    ReplyDelete
  2. Me l'apunto i la cercaré. De moment ara tinc entre les mans la de Cròniques Birmanes i tens raó, tot i que manté el to humorístic, no és tan una història com la de Pyongyang.

    Salut!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...