Campoamor, Sabadell


Sun sets everytime earlier and summer is gone. Well, now colours will change here. Beyond the bleaches aisle there is this street and this lights. I don't like winter because sun stay with us less and less time.

3 comments:

 1. Hey Swasky!
  M'agradan molts els colors en aquest apunt, has captat molt bé el tipus de posta de sol i llum que tenim aquests dies!

  Aprofito per comentar-te que ja han possat data per al proper SketchCrawl, el 21 de Novembre. Espero que et puguis apuntar!

  SALUT!

  ReplyDelete
 2. Moltes gràcies, m'apunto i em reservo el dia.

  ReplyDelete
 3. Hola Swasky,

  des de la AVV Campoamor anem a fer un llibret gratuït sobre les comunitats de veïns i era per saber si podem utilitzar el teu dibuix per a la portada. M'ha semblat un dibuix molt representatiu dels edificis de Campoamor.

  el meu email es: pdcsectorsud@gmail.com

  Gràcies!

  Sonia

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...